Not known Factual Statements About لوگو زیمنس

Wiki Article

برخی از فلگ‌ها رنگ پس زمینه متفاوتی دارند که عبارت‌اند از:

درنتیجه ساختار برنامه در این روش تقریباً شبیه به شکل مدارهای فرمان رله‌ای می‌باشد.

از دیگر قابلیتهای این صفحه نمایش های جدید می‌توان قابلیت تغییر رنگ نورهای آن اشاره نمود که علاوه بر جذابیت بیشتر کار با آنها، کاربران می‌توانند برای مواقعی همچون وضعیت خطر یا وضعیت هشدار و شرایط عادی کار و … از نورهای پس زمینه قرمز، نارجی و سفید بهره بگیرند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

یکی دیگر از نکات مهم در آموزش لوگو زیمنس این است که پی ال سی‌ها را ازنظر اندازه حافظه یا تعداد ورودی و موارد دیگر می‌توان به انواع زیر تقسیم‌بندی کرد.

در مواردی که تعداد ورودی‌ها و خروجی‌ها زیاد است و یا عملیات کنترلی پیچیده است از این نوع پی ال سی استفاده می‌گردد.

در مدل‌هایی که امکان نصب ماژول‌های افزایشی وجود دارد، در هر دو سمت راست و چپ ماژول اصلی، می‌توان ماژول افزایشی و توسعه را متصل کرد.

اگر ??????? ????? هنوز سوالی برای شما باقیست، حتما با ما تماس بگیرید. مشتاق شنیدن صدای گرمتان هستیم.

لوگو یک مینی پی ال سی ساخت شرکت زیمنس است که از آن می‌توان در کنترل فرآیندهای کوچک استفاده نمود. این نوع پی ال سی در اتوماسیون صنعتی از کوچک‌ترین پی ال سی‌ها به شمار می‌آید. به همین دلیل، در حوزه اتوماسیون صنعتی از این نوع کنترل‌کننده با عنوان مینی پی ال سی نام‌برده می‌شود. برنامه‌نویسی ساده، سهولت در نصب و اجرا، سیم‌کشی محدود و ساختار و حجم کوچک از مهم‌ترین ویژگی‌های لوگو زیمنس است. پی ال سی‌های لوگوی زیمنس دارای دو مدل با صفحه‌نمایش و بدون صفحه‌نمایش هستند.



در برخی موارد لازم است اطلاعات را در یک بیت ذخیره کرده و در قسمت دیگری استفاده کنیم. این عمل با استفاده از فلگ یا پرچم انجام می‌شود.

جایگزینی یک سیستم کنترل معمولی نه تنها باعث صرفه جویی در فضای کابینت کنترل می شود ، بلکه در نهایت باعث صرفه جویی در هزینه های شما نیز می شود.

ما در فروشگاه زیمنس کالا همه تلاشمان را برای تامین کالای اصلی با قیمت مناسب به کار می گیریم. ما به محصولاتی که می فروشیم ایمان داریم به همین دلیل همه محصولات را با ضمانت اصالت کالا و یکسال گارانتی عرضه می کنیم.

سی پی یو شروع به اجرای برنامه کاربردی می‌کند که در منطق رله‌الدر یا هر زبان برنامه‌نویسی پی ال سی دیگری نوشته‌شده است.

Report this wiki page